Wil je meer weten over de sterrenhemel?

Kom zaterdag 20 februari 2016 om 9.30 uur naar de Jeugdgroep.De IVN Jeugdgroep komt bij elkaar in de Proostenkelder achter de Basiliek in Meerssen. Wij hebben deze keer Gerard Willems gevraagd, die zich heeft verdiept in het heelal en jullie meer kan vertellen en laten zien. 

Je kunt ook zelf van te voren in een boek of op de computer kijken om je alvast te verdiepen in de sterrenhemel. Het is sowieso een belevenis om je met dit onderwerp bezig te houden. Wij hopen dat wij jullie nieuwsgierig hebben gemaakt en  verwachten dat de sterrenhemel jullie zeker zal  fascineren  en interesseren en dat de opkomst groot is.

Gerard  Willems gaat met jullie dus het heelal bestuderen. Daarna worden  de elementen ook nog  door jullie in elkaar gezet.  Dit is een heel precies werkje en kan mooie resultaten opleveren. Het wordt een inspannende en interessante knutsel morgen. Onze groepsactiviteit is deze keer grotendeels binnen.  Het is nog winter, de kans op sneeuw is ook nog aanwezig. Als dit zo is gaan wij uiteraard ook naar buiten. Het zal een hele coole morgen worden! Kom dus naar de Jeugdgroep in Meerssen als je meer wil weten over de sterrenhemel. Na deze bijeenkomst ben je beslist een ervaring, meer kennis over het heelal en een mooi werkstukje rijker.Tot zaterdag 20 februari in de Proostenkelder in Meerssen. De activiteit  is van 9.30 tot 12.00.

Ben je nog geen lid en wil je wat meer weten over de IVN Jeugdgroep kijk dan eens op onze websites.
Websites: ivn.nl/afdeling/meerssen of ivn.nl/afdeling/ulestraten.
Of bel naar onderstaande personen.
Jeanne Lam IVN Meerssen 043-3649012 thijslam@hetnet.nl
Marie-José Steyns IVN Ulestraten 045-4041639  josésteijns@ziggo.nl
Overige Jeugdteamleden; Geert Hovens, Will Voncken, Leo Kurvers en Susanne van de Berg-Willems.

Lees vorig bericht

UPDATE: TOP 111 VERVOLGT PROGRAMMA

Lees volgend bericht

Top 111 2016 een editie van uitersten