Top 111 2016 een editie van uitersten

Het podium stond klaar, extra tentjes tegen de regen geplaatst en wind in het vooruitzicht. Dat waren de ingrediënten waarvoor de top 111 stond voordat de 8ste editie van start zou gaan. De eerste artiesten arriveerden op de markt toen het bericht binnen kwam dat de Top 111 tot nader order niet mocht beginnen. De Geliënde en Katja Henz pakte dit bericht positief op en gaven spontaan een optreden achter de bar bij café Bo. Ondertussen ging het overleg met de burgemeester, organisatie en de kasteleins van de Keizer en Bo door en dit resulteerde in het feit dat de artiesten in de openlucht mochten optreden.

Ondanks de regenvlagen gebeurde dit midden op de markt. De aanwezige carnavalsvierders vormde een kring om de artiesten heen en sprongen hoste en sjunkelde mee. Naast de regenvlagen liet de Kloomp veel confetti dwarrelen door de lucht. Rond kwart over vijf kwam het verlossende woord. Alle optredens mochten vanaf het podium plaats vinden. Patty van de Weerdt en Adrie Vandewall konden de markt verlaten om op het podium de artiesten aan te kondigen.

Het is nog een voortreffelijke avond geworden en de markt raakte alsnog goed gevuld. Frans Croonenberg kreeg de vastenaoves Top 111 Aller Tieje oeuvremedaille uitgereikt door burgemeester Clermonts-Aretz.

Lees vorig bericht

Trekking thuiskienen Vrienden van de Basileik

Lees volgend bericht

Verhuizing Bibliotheek