RVU Nieuws

 
Uitslagen zondag 14 februari:
Venray 1 – RVU 1 Afgelast
Minor 2 – RVU 2 1-1
IBC’03 – RVU 3 Afgelast
RVU Vr. 1 – Berg’28 Vr. 1 Afgelast

Na bijna twee maanden inactiviteit trad het tweede aan tegen naaste achtervolger Minor dat twee punten minder had. Minor had over de gehele wedstrijd een licht veldoverwicht. RVU daarentegen had de betere kansen om de overwinning binnen te halen. Met name aanvallend brachten de rood-witten te weinig en was men niet scherp in de afronding.
Rond het half uur stiftte Tom Boesten knap de 0-1 binnen. Jammer genoeg zag het er even later verdedigend niet goed uit op de Rothemse rechterflank waarna de aanvoerder van de groen-witten beheerst de gelijkmaker binnenschoot. Rust: 1-1.
Bijna was Jonas Schats aan het einde van de wedstrijd nog matchwinnaar maar hij werd niet zuiver aangespeeld waarna hij stuitte op de keeper.
Resumerend: trainingsarbeid voor met name de aanval doch positief waren de goede invalbeurten van de A-spelers Sander Hoedemaekers, Bas Poper en Dwayne Dolmans.
A.s zondag komt HASLOU op bezoek dat afgelopen zondag fors uithaalde tegen Langeberg uit Brunssum. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
 
Programma:
Zondag 21 februari:
14:30 uur RVU 1 – Minor 1
11:00 uur RVU 2 – Haslou 2
09:30 uur RVU 3 – SV Meerssen 4
10:00 uur ST Sibbe/RKVVM Vr. 1- RVU Vr. 1

Lees vorig bericht

KIJK!!! pleit voor verkeersplan Ulestraten

Lees volgend bericht

Parels langs RivierPark Maasvallei, vroeger de Grensmaas