Pensioenplan en belastingwet uitgelegd in de Stip

De tijd van het invullen van de belastingaangifte komt er weer aan. Voor velen altijd een worsteling met cijfers. Om meer duidelijkheid te geven heeft het FNV Heuvelland en Maastricht in de Stip een voorlichtingsbijeenkomst gegeven. 250 bezoekers luisterden aandachtig naar de heer van Esten over de pensioen indexering  en de nieuwe regels aanpassingen gedaan door de Eerste en Tweede kamer. De bezoekers werd gevraagd de protestbrief te ondertekenen tegen de nieuwe pensioenplannen.

De heer Smeets sprak over het nieuwe belastingwet 2015 en de aangifte die digitaal ingevuld moet worden. De bijeenkomst is de eerste van een reeks van zes bijeenkomsten die het FNV in de loop van het jaar zullen houden.

Lees vorig bericht

Samen naar de bioscoop

Lees volgend bericht

Vernielingen jongeren ontmoetingsplek Ulestraten