Vernielingen jongeren ontmoetingsplek Ulestraten

Bij de jongeren ontmoetingsplek in Ulestraten zijn afgelopen week diverse vernielingen aangebracht. De picknickbank is stuk geslagen en hierbij is hoogstwaarschijnlijk een moker gebruikt. Ook de tafel die in het honk staat, is van zijn plaats gehaald.

Er zijn aanwijzingen dat de vernielingen aangebracht zijn door personen die zich verplaatste in een auto. Verdere gegevens zijn onbekend. Ab Smit, vrijwillige jeugdcoordinator in Ulestraten, geeft aan dat er een vermoeden heerst dat de jeugd uit andere kernen de vernielingen hebben toegebracht. Echter zijn hier geen bewijzen voor.

De schade wordt momenteel geschat op 1400 euro. Er is aangifte gedaan bij de politie.

Lees vorig bericht

Pensioenplan en belastingwet uitgelegd in de Stip

Lees volgend bericht

Maastricht Heuvelland tekent Privacyconvenant Veiligheidshuis