Maastricht Heuvelland tekent Privacyconvenant Veiligheidshuis

De samenwerkingspartners van het Veiligheidshuis Maastricht Heuvelland hebben donderdagmiddag, in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten, een Privacyconvenant ondertekent. Het doel van het convenant is te komen tot een verdere uitbouw en optimaliseren van de integrale samenwerking op het gebied van veiligheid en leefbaarheid in de deelnemende gemeenten.

In het Veiligheidshuis werken diverse organisaties samen zoals de gemeenten, het Openbaar Ministerie, politie, Bureau Jeugdzorg Limburg, GGZ, Raad voor de Kinderbescherming, woningcorporaties en welzijnsinstellingen. Gezamenlijk gaan zij zich sterk maken om verandering te brengen in de situatie van zogenoemde veelplegers en mensen die kampen met diverse problemen.  Het Privacyconvenant is ondertekend door de burgemeesters van Eijsden-Margraten,  Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem, Vaals, Maastricht en door vertegenwoordigers van de diverse organisaties.

Lees vorig bericht

Vernielingen jongeren ontmoetingsplek Ulestraten

Lees volgend bericht

Omroepruzie richt zich nu op de wethouder