Potgrondactie Harmonie St. Caecilia

Je hebt van die winters. Winters die niet echt lekker wit en koud worden. Waar het in oktober nat wordt, november nat is, december nat blijft, januari natter wordt en in februari niet beter wordt en het ook nog eens hard gaat waaien.
Het lijkt alsof iedereen griep heeft gehad, heeft of waarschijnlijk nog gaat krijgen. Winters met veel wereldellende op het journaal en op nu.nl.
Winters waarvan de carnaval verregent en winters waar je favoriete sportteam zwaar teleurstelt.
Eind februari, begin maart ben je het echt zat en wil je de stralende zon zien en ontstaat de grote wens op een voorjaarszondag met 26 graden in je tuin, op je terras of op je balkon te zitten in het mooie Geulle met allemaal frisse, mooie potten, planten en bloemetjes om je heen.

Aan deze wens helpt Harmonie St. Caecilia mee, want ook dit jaar biedt ze kwalitatief zeer goede potgrond aan.
Op zaterdag 12 maart vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.
Als u op zaterdag 12 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wil kopen, kunt u contact met ons opnemen.
De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via secretariaat@harmoniegeulle.nl
De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.

Lees vorig bericht

Inbraak Zorgcentrum Beukeloord

Lees volgend bericht

SV Meerssen – RVU op vrijdagavond 4 maart