Wethouder Gubbels neemt ontslag door ziekte

Wethouder Maureen Gubbels van partij FOCUS heeft besloten haar ontslag in te dienen als wethouder van de gemeente Meerssen. Gubbels is al enige tijd met ziekteverlof. Aangezien haar herstel veel langer duurt dan gehoopt, heeft Gubbels doen besluiten haar ontslag te nemen.

Hoewel haar ziekteverlof tot 1 september zou kunnen voortduren, heeft zij in het belang van haar eigen herstel alsmede de continuïteit van bestuur van de gemeente Meerssen besloten te stoppen als wethouder.

FOCUS gaat op 3 maart 2016 Berry van Rijswijk voordragen als opvolger van Gubbels. Dit houdt waarschijnlijk in dat hij i.p.v. tijdelijk een vaste wethouder wordt van gemeente Meerssen.

Lees vorig bericht

SV Meerssen – RVU op vrijdagavond 4 maart

Lees volgend bericht

RVU Jeugd