RVU Jeugd

Uitslagen van de gespeelde wedstrijden door de RVU jeugd van zaterdag 20 februari:
RVU B1 – VV Spaubeek B1 6 – 0.
Na 5 maal eerder afgelast te zijn (tekort aan spelers aan Spaubeekzijde of de gesteldheid van het veld), werd er vandaag wel gevoetbald. Er was helaas geen verslaggever ter plaatse, maar van enkele notabele toeschouwers kregen we het bericht dat het een vrij eenzijdige wedstrijd was, waarbij RVU nog een aantal behoorlijke kansen onbenut liet. Misschien volgende week nog een verslagje?!?

VV Bunde B2 – RVU B2 4 – 2.
Vandaag de eerste wedstrijd sinds we B1 geworden zijn. Tegen Bunde B2, wordt met 4-2 verloren. Ondanks dat Bunde de hele wedstrijd beter was waren het 3 persoonlijke fouten waardoor de ruststand 3-1 was. Rick had zichzelf vrijgespeeld en mooi de 1-1 gescoord. Na rust werd het meteen 4-1, weer door een persoonlijke fout. Bunde geloofde het toen wel en werd gemakzuchtig, en miste een aantal kansen. Een mooie combinatie over links werd nog door Milan afgerond, 4-2 eindstand.
Er is nog veel werk aan de winkel voor de start van de competitie volgende week.

Programma:
Zaterdag 27 februari:
15:30 uur: Adveo A1 – RVU A1
11:00 uur: RVU B1 – VV Daalhof B1
13:00 uur: VV Heer B2 – RVU B2
12:30 uur: RVU D1 – SCG D1
10:00 uur: RVU E1 – VV Bunde E1
11:00 uur: RVU F1 – VV Keer F1
10:00 uur: SV Meerssen Mini F – RVU Mini F

Lees vorig bericht

Wethouder Gubbels neemt ontslag door ziekte

Lees volgend bericht

Geen aangifte vernieling SV Meerssen terrein