Vragen over het aanslagbiljet belastingen?

Burgers en bedrijven ontvangen deze week het gecombineerde aanslagbiljet met daarop gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen.
Ook de nieuwe WOZ-waarde vindt u op dit aanslagbiljet.
De afzender van dit biljet is BsGW, Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. BsGW verzorgt de uitvoering van de belastingen voor de gemeente en uw waterschap.   Met al uw vragen over de gemeentelijke belastingen, de WOZ-waarde en de waterschapsbelastingen kunt u contact opnemen met de BsGW: telefoon 088-8420420 (lokaal tarief) of via www.bsgw.nl

Omdat BsGW in dertig gemeenten in Limburg aanslagen bezorgd in de laatste week van februari, kan het erg druk zijn aan de telefoon bij BsGW. Het advies is dan ook om niet te bellen, maar digitaal te reageren.

Lees vorig bericht

Geen aangifte vernieling SV Meerssen terrein

Lees volgend bericht

Open huis basisschool de Lindegaerd