College helpt mee met NL Doet

Op 11 en 12 maart 2016 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds de jaarlijkse actie NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden organisaties zetten zich hiervoor in. Ook in de gemeente Meerssen vinden allerlei activiteiten plaats. Vele enthousiaste vrijwilligers gaan aan slag met een variatie aan klussen.

Ook de burgemeester en wethouders en diverse raadsleden doen mee. Zo zullen wethouder Houben en wethouder Van Rijswijk onder andere meehelpen met de opknapbeurt van Speeltuin St. Joseph in Meerssen.
Wethouder Cortenraede zal de handen uit de mouwen steken in zorgcentrum de Wilgenhof en Burgemeester Clermonts zal meehelpen het tuinpad van woon en zorgcentrum aan de Pas in Bunde rolstoeltoegankelijk te maken.

Wilt u ook meedoen kijk dan op de site van NL doet. www.NLDoet.nl

Lees vorig bericht

Vragen over het aanslagbiljet belastingen?

Lees volgend bericht

Februari trekking thuiskienen Vrienden van de Basiliek