Seniorenvereniging Bunde viert jubileum

De Seniorenvereniging Bunde heeft met een feestmiddag en receptie het 50 jarig bestaan gevierd. Dit gebeurde in zaal de Vos. Harmonie St. Agnes bracht een serenade en wethouder Desiree Cortenraede vertegenwoordigde het gemeentebestuur. Daarnaast kwamen diverse verenigingen en inwoners van Bunde de seniorenvereniging de hand drukken. De middag begon met een geestelijke bijeenkomst en eindigde met een buffet en dansavond.

Tijdens de feestelijkheden werden negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Mevrouw Bex-Roumen is 45 jaar lid en Agnes Janissen, Tiny Schols, Toos slangen, mevrouw Kuipers-Hoebrichs,  de heer van Mulken, de heer S. Loenis, Jan en Wiel slangen, zijn meer dan 25 jaar lid.

Lees vorig bericht

Boekenweek 2016

Lees volgend bericht

Slechte staat voetbalvelden in Meerssen