Kunstexpositie KIV Inside-Outside 2016

Op zaterdag 12 maart 2016 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor de 9e keer haar deuren. Deze unieke kunstexpositie wordt in 2016 uitgebreid. Traditioneel vindt KIV Inside plaats t/m Paasmaandag 28 maart dagelijks van 10 tot 17 uur in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk.

De expositie op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach, KIV Outside start ook op 12 maart en loopt de hele zomer door t/m 25 september 2016.KiV is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2016 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van gerenommeerde kunstenaars in binnen- en buitenland. Bovendien staat heel Zuid-Limburg in maart in het teken van kunst. Dat trekt vele liefhebbers uit binnen- en buitenland naar onze regio en daarmee ook naar KiV 2016!

Lees vorig bericht

RVU en SV Meerssen verliezen, Geulsche Boys speelt gelijk

Lees volgend bericht

RVU zoekt nieuwe kantinemedewerkers