RVU dames

Uitslag 28 februari 2016: RVU DA1 – GSV’28 DA1 1 – 1.
Vandaag de thuiswedstrijd tegen de dames uit (Groot)-Genhout. Hopelijk was bij de prinses van de Aanhawwersj en haar teamgenoten de carnaval nog niet helemaal uit de benen, want de Rothemer Army is maar met zijn elven. Tenminste dat was de hoop van de leiders, want op het samenkomsttijdstip van 10.30 uur waren we nog maar met 5. Gelukkig kwamen de andere 6 ook aangefietst of aangescooterd. Dames, de volgende keer wel op tijd aub! De wedstrijd begint goed en we krijgen al snel een kans. Maar ook aan de andere kant ontstaat er een grote kans, maar gelukkig voor ons staat de paal in de weg. Na een kwartier weet “os Joyceke” op fraaie wijze de 1 – 0  te maken. Waar nachtelijk app-verkeer goed voor is. Helaas krijgt GSV na een half uur haar 2de kans en scoort nu wel. Ruststand: 1 – 1. De 2de helft begint rommelig en RVU komt niet echt in haar spel, maar heeft wel een licht overwicht. Men krijgt nog een paar kansjes, maar de pijp is helemaal leeg. 11 dames is toch echt te weinig. Maar er is versterking onderweg. Eindstand 1 – 1 derhalve. Volgende week weer thuis en wel dan tegen Willem1. Deze wedstrijd begint een uur eerder dan normaal en wel om 10.30 uur!!!!! Dit heeft te maken met het vroege vertrek van de halfvastenstoet (of verlate carnavalsoptocht of vervroegde paasprocessie, wat U als lezer wil) vanaf het Rothems kerkplein. Om de route naar ons complex voor de tegenstanders vrij te houden is de wedstrijd vervroegd. Dames, succes!

Programma:
Zondag 06 maart:
10:30 uur: RVU DA1 – Willem1 DA1

Lees vorig bericht

RVU en SV Meerssen verliezen, Geulsche Boys speelt gelijk

Lees volgend bericht

RVU zoekt nieuwe kantinemedewerkers