RVU Nieuws

Uitslagen zondag 28 februari:RVU 1 – Deurne 1 0-2
RVU 2 – Haslou 2 0-1
RVU 3 – DBSV 6 Afgelast
Wedstrijdverslagen:

RVU 1:
Deurne was de betere ploeg in een aanvankelijk gelijkopgaande wedstrijd. Op het moment dat de bezoekers het initiatief naar zich toehadden getrokken, verzuimde Leroy Kabangu in de 25e minuut van heel dichtbij de score voor de thuisclub te openen. 10 minuten later stond het 0-2. Eerst schakelde Deurne razendsnel om na Rothems balverlies op het middenveld. 10 minuten voor de rust stond één van de duizend hobbels op het hoofdveld schlemielig aan de basis van de tweede Brabantse treffer. Rust 0-2. Na de thee toonden de Rothemse jongelingen karakter en mentale veerkracht door volop strijd te blijven leveren. Beide teams hadden kansen om de score te vferhogen dan wel te verkleinen. Uiteindelijk bleef het bij een verdiende 0-2 overwinning voor Deurne.   RVU 2:
Het tweede schoot zichzelf in de voet en verloor ongelukkig tegen hekkensluiter Haslou. Wederom kon het 2e elftal aanvallend geen of weinig potten breken. Tijd om in de spiegel te kijken en volgende week een goed resultaat neerzetten in Waubach!     Programma:
Vrijdag 4 maart:
20:00 uur SV Meerssen 1 – RVU 1   Zondag 6 maart:
11:00 uur UOW’02 – RVU 2
11:00 uur De Heeg 4 – RVU 3

Lees vorig bericht

Jeugdsolistenconcours Geulle 2016

Lees volgend bericht

VV Bunde