De optocht in Rothem en Meerssen trok alsnog voorbij

Na het niet doorgaan van de carnavalsoptocht van Rothem en Meerssen op carnavalsmaandag was het afgelopen zondag wel zover. Vier weken hadden de optochtrekkers moeten wachten, maar uiteindelijk konden zij met hun wagens, als groep en einzelgängers op pad om het publiek te laten zien wat zij gemist hadden op carnavalsmaandag. Bont uitgedost met mooie praalwagens en gemeentelijke thema’s wisten de optochtgangers het aanwezige publiek te vermaken met hun creaties.

Toch was het voor velen niet het gevoel van de carnavalsmaandag. Onverkleed kijken naar een carnavalsoptocht is toch anders dan verkleed in de flow van carnaval te zijn. Maar het plezier voor het opgekomen publiek en de deelnemers aan de optocht was er niet minder om. Alleen ging iedereen vrij vroeg naar huis.

Lees vorig bericht

Nieuwe bank geplaatst in de JOP Ulestraten

Lees volgend bericht

Bankje JOP Ulestraten na twee dagen uit de fundering getrokken