Harmonie St. Caecilia Geulle Potgrondactie Geulle zaterdag 12 maart

Heel stiekem merkt u dat het toch al richting voorjaar gaat. De knoppen van de magnolia beginnen zichtbaar te worden en Teletekst 704 spreekt over ´Het kwik loopt geleidelijk op´. Jawel, eindelijk na deze natte trieste winter kondigt het voorjaar zich aan. We willen gewoon lekker naar buiten en zonnevitamine opdoen. Gewoon weer lekker in de tuin bezig zijn, zonder een warme jas. Met goede potgrond natuurlijk en daar zorgt traditiegetrouw Harmonie St. Caecilia Geulle voor.

Ook dit jaar biedt Harmonie St. Caecilia Geulle kwalitatief zeer goede potgrond aan. Op zaterdag 12 maart vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.

Als u op zaterdag 12 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen. De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.
 

Lees vorig bericht

SV Meerssen – RVU eindigt in 1-0

Lees volgend bericht

Inwoners gemeente Meerssen zien werkelijke cijfers