Nieuwe bank geplaatst in de JOP Ulestraten

Ab Smit, vrijwillig jongerenwerker, stond met verbazing te kijken naar een nieuwe bank die door onbekenden geplaatst is op de Jongeren Ontmoetingsplek (JOP)  in Ulestraten.  De vorige bank is onlangs door vandalen vernield. Toen hij afgelopen week bij het JOP aankwam, kreeg hij van de aanwezige jongeren de complimenten voor het feit dat hij zo snel een nieuwe bank heeft kunnen regelen. Ab wist echter niet wie de bank heeft geplaatst en zette op twitter een bedankje voor de anonieme plaatser van de bank. Het hield Ab bezig en uiteindelijk kwam hij er achter dat de gemeente opdracht heeft gegeven om een nieuwe bank te plaatsen. Het vreemde aan de zaak is, dat de gemeente de vrijwillig jongerenwerker niet heeft ingelicht. Ab was bezig, in overleg met een bouwmarkt, om de oude bank te repareren en vandalisme bestendig te maken. Ab is wel blij met de nieuwe bank maar betreurt het dat de gemeente hem niet heeft ingelicht dat er een nieuwe bank is geplaatst.

Lees vorig bericht

Motie bestrijding overlast hangjongeren aangenomen

Lees volgend bericht

De optocht in Rothem en Meerssen trok alsnog voorbij