Benefietconcert Stichting Vrienden van de Basiliek

Na een bijzonder geslaagde première in 2014, vindt op zaterdag 4 juni 2016 een nieuwe editie plaats van het benefietconcert van Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen.
Een passend decor wordt ook nu weer gevormd door een voor de gelegenheid prachtig aangeklede kerk van  Sint Joseph Arbeider in Meerssen West,  waar een podium wordt geboden aan het Meerssens Mannenkoor en Rothems Harmonie. Onder begeleiding van deze gezelschappen verlenen tevens de zangsolisten, de sopraan Veronique Meuffels en bas-bariton  
Bart Merx hun medewerking aan dit concert.
 
De avond kent twee doelen: in de eerste plaats wordt het natuurlijk puur genieten van een mooi sfeervol en avondvullend programma, waarbij prachtige muziekstukken ten gehore worden gebracht. Daarnaast is het doel van de stichting om een mooi bedrag bij een te brengen, waarop  de slogan “klinkende duiten voor ruiten”, helemaal tot z’n recht komt,  want ook dit jaar is de volledige opbrengst van het concert bestemd voor de restauratie van de Basiliek van Meerssen.
 
Mogen wij ook u begroeten op 4 juni? Reserveer de datum alvast in uw agenda! Het concert begint om 20.30 uur.
 

Lees vorig bericht

RKUVC wint en VV Bunde verliest

Lees volgend bericht

Jonge slagwerkers en blazers toonde hun kunnen