Jonge slagwerkers en blazers toonde hun kunnen

Harmonie St. Caecilia Geulle organiseerde haar jaarlijks Jeugdsolistenconcours. Diverse jonge slagwerkers en blazers gingen onder het motto: alles kan en niks moet, een muzikale competitie met elkaar aan. Ze streden om de bekers voor de beste slagwerker, beste in de jeugdafdeling en beste in de 1ste tot en met de 5de divisie.
Om de muzikanten te kunnen beoordelen was er gezorgd voor een vakkundige jury, die bestond uit: de heer Frank Marx voor de slagwerkers en de heer Jacques Claessens voor de blazers. Mark Kalkhoven begeleide de muzikanten op de piano. Veel belangstellenden, supporters en familie waren naar Geulle gekomen om hun kind te zien schitteren tijdens het solistenconcours.

Lees vorig bericht

Benefietconcert Stichting Vrienden van de Basiliek

Lees volgend bericht

Meer/Sport: SV Meerssen – RVU