RVU Jeugd

Uitslagen zaterdag 05 maart 2016: RVU A1 – SNC’14 A1 Afgelast. Tjsa, onze consul, keurt maar 1 veld goed. En dat moet je keuzes maken. De B2, voorheen de B3 kreeg de voorkeur boven de A1, daar zij voor de winterstop al nauwelijks aan voetballen toekwamen. 

VV Schimmert B1 – RVU B1  Uitgesteld
Deze wedstrijd werd op verzoek van VV Schimmert uitgesteld omdat zij teveel spelers misten in verband met de vele open dagen in het Limburgse!

RVU B2 – RKHSV B2 8 – 0 
De B2 maakte de keuze waar om hun te laten voetballen. De mannen onder leiding van Jimmy van der Waa, beginnen het spelletje steeds beter door te krijgen. Sommige hadden voor deze competitie nog nooit in clubverband gevoetbald. Maar daar merk je steeds minder van. RKHSV werd met een grote 8 – 0 nederlaag terug naar huis gestuurd. Helaas was er geen verslaggever aanwezig, maar het lijkt me duidelijk dat het eenrichtingsverkeer was.

Wijnandia/Minor D1 – RVU D1 2 – 0 
Uit naar Wijnandia waar ons een moeilijke tegenstander te wachten staat. In de eerste 10 minuten speelt het spel zich af op het middenveld en zijn de teams aan elkaar gewaagd. Maar dan wordt Wijnandia sterker, ze winnen de duels en elke tweede bal is voor de thuisploeg. Er volgen kansen voor Wijnandia omdat RVU niet goed uitverdedigd en de 1 – 0 is een feit. Het spelbeeld blijft onveranderd en RVU heeft het moeilijk, we komen er niet uit en creëren dan ook geen kansen. De 2 – 0 valt 10 minuten voor rust en wederom zien we hier niet goed uit. Dan zet Paul enkele spelers op een andere positie om het middenveld sterker te maken. In de rust wordt alles nog eens goed doorgesproken en in de tweede helft gaat het beter. Wijnandia blijft goed voetballen maar RVU krijgt nu ook kansen. Ben komt een op een met de keeper te staan, maar die red en Marciano raakt de paal. Twee goede kansen maar helaas geen doelpunt.  Wijnandia krijgt ook nog een aantal kansen maar er wordt niet meer gescoord. Eindstand 2 – 0.

SV Hulsberg E1 – RVU E1 4 – 3 
Onze verslaggever Dave heeft de laptop stuk en kon dus geen verslag op papier zetten. Maar het was een spectaculaire wedstrijd, waarbij iets te weinig kreeg. De 4 – 4 hing in de lucht, maar viel helaas niet. Volgende week beter.

IBC’03/RKVCL F1 – RVU F1 1 – 8 
In de eerste helft ging de partij gelijk op, met Jonathan in het doel. Weliswaar was RVU een beetje sterker maar kwam niet verder dan twee doelpunten. Eentje van Micha en eentje van Prince. Toen IBC vlak voor rust nog 1 – 2 maakte, beloofde de tweede helft spannend te worden.
Maar niets bleek minder waar. Met nu Fin in het doel, combineerde RVU goed en liep al snel uit. Met doelpunten van Jonathan (2x), Prince (nog eens 3x), Nour, die bijzonder fanatiek was vandaag (1x), werd de eindstand bepaald op 1 – 8. Met grote dank aan Roy Hoet, die voor de gelegenheid dit verslagje schreef.

RVU Mini F – Walram Mini F 4 – 0
Vandaag, 5 maart 2016, de thuismatch tegen Walram. Het team van Walram was naar Rothem afgereisd met 7 spelertjes. Nadat er twee teams waren samengesteld en het probleem met de sterk lijkende tenues was opgelost kon er worden afgetrapt. De mannen van RVU begonnen aan beide kanten erg fel en kwamen al vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Er werd flink gescoord en FC Walram had duidelijk het nakijken. Mooie goals van Vince, Mike, Ayaanle en Mees zorgden ervoor dat de eerste helft door beide teams van RVU mini F overtuigend werd gewonnen. 
Ook in de tweede helft was RVU duidelijk de betere ploeg. Beide teams van RVU toonden veel inzet. Indien nodig werd verdedigend ook goed werk geleverd. De tweede helft werd wederom goed gescoord door Ayaanle, Vince, Mike, Tyr en Mees. Top gedaan mannen, een mooie maar zeker verdiende overwinning!!!
Tot woensdag bij de training.

Programma:

Zaterdag 12 maart:
13:30 uur: Schinveld A1 – RVU A1
11:00 uur: RVU B1 – Voerendaal B2
11:30 uur: Eijsden B3- RVU B2
11:30 uur: RVU D1 – Rood/Groen LVC’03 D1
10:00 uur: RVU E1 – Zwart – Wit’28 E1
11:00 uur: RVU F1 – Berg/Vilt F1
09:00 uur: Bunde Mini F – RVU Mini F

Lees vorig bericht

RKUVC wint en VV Bunde verliest

Lees volgend bericht

Jonge slagwerkers en blazers toonde hun kunnen