SV Meerssen nieuws

SV Meerssen 1 – RVU 1   1 – 0
Het is een wedstrijd van 2 totaal verschillende helften waarin de spanning veel vergoedt. Voor rust scoort Meerssen slechts eenmaal en na rust heeft RVU het leeuwendeel van het spel. Na 5 minuten treft Ruud van Kempen uit een vrije trap slechts de kruising. 1 – 0 wordt het toch na 18 minuten. Lloyd Borgers wordt ten val gebracht in het strafschop en benut zelf de strafschop. 5 minuten later kopt Lloyd net naast. In de slotfase lijkt Meerssen tot tweemaal toe te gaan scoren. De goede kansen zijn echter niet aan Meerssen besteed mede dank zij doelman Ralph den Rooijen. Prompt na rust ontsnapt Meerssen als een bal bij de 2e paal belandt en vervolgens door aanvoerder Bart Odekerken tegen de lat wordt geknald. Meerssen gaat angstig voetballen vanaf dat moment, hetgeen RVU veelal balbezit oplevert. Meerssen krijgt toch nog een drietal kansen. Lloyd mist in de 50e minuut oog in oog met doelman Ralph den Rooijen. Deze laatste blokt de inzet. Dogan Golpek ziet na een uur wedstrijd zijn inzet op de lijn gestopt door een verdediger en besluit 10 minuten voor tijd een solo met een schot net naast de verste paal. Ook RVU heeft nog enkele scoringsmogelijkheden doch Lennart Quaden staat in het doel van Meerssen zijn mannetje. Tot het laatste fluitsignaal blijft het spannend. Een gelijkspel zou niet onverdiend zijn. Daar staat tegenover dat in Rothem Meerssen meer had verdiend dan het 1 – 1 gelijkspel. Meerssen is een plaats geklommen en is nu 4e met 29 punten uit 17 wedstrijden, doelsaldo 24 – 18.

SV Meerssen 2 – Caesar/Vos 2   3 – 0 
De doelpunten tegen de koploper werden gemaakt door Roël Lahaije, Ramon Notermans en Sydney Bartels. Meerssen 2 is nu 2e met 31 punten uit 14 wedstrijden, doelsaldo 44 – 14. Koploper Caesar 2 heeft, met 1 wedstrijd meer gespeeld, 1 punt meer dan Meerssen 2.

SCM 8 – SV Meerssen 5   1 – 1
Meerssen 5 is na deze remise nog steeds ongelslagen koploper met 35 punten uit 13 wedstrijden, doelsaldo 43 – 16. Er werd tot dusver slechts tweemaal gelijkgespeeld.

Programma:
Zondag 13 maart:
14:30 uur: SV Venray 1 – SV Meerssen 1
12:00 uur: Scharn 2 – SV Meerssen 2
09:30 uur: SV Meerssen 3 – RKHSV 3
15:15 uur: DBSV 6 – SV Meerssen 4
11:00 uur: SV Meerssen 5 – Bemelen 2

Lees vorig bericht

RKUVC wint en VV Bunde verliest

Lees volgend bericht

Jonge slagwerkers en blazers toonde hun kunnen