Mantelzorg doe je samen

Dat was het thema tijdens de jaarlijkse viering van de internationale vrouwendag. ZijAktief en KVG organiseerde deze dag in de Stip in Meerssen. Mevrouw Yvonne van Rooij van het steunpunt mantelzorg verdiepte zich tijdens haar voordracht in de situatie van de mantelzorger. Daarnaast gaf zij informatie en tips voor en over mantelzorgers. Ook was er belangstelling voor de jonge mantelzorger die zijn of haar jeugd noodgedwongen in dienst stelt voor mantelzorg binnen de thuissituatie. Naast deze themalezing was de Wereldwinkel met een stand vertegenwoordigd, was er een tombola en traden de Laatbleujers op met specifieke Meerssense en dialectliedjes en de Geverfde Ingel was aanwezig.

Lees vorig bericht

Ontmoetingspunt De Ketel spreekuur BSGW-aanslag

Lees volgend bericht

Voorzitter RTMe wil contracten providers stopzetten