Voorzitter RTMe wil contracten providers stopzetten

Het bestuur van de vergunninghouder voor de lokale omroep van de gemeente Meerssen, RTMe, heeft de providers laten weten om de huidige contracten met onmiddellijke ingang tot nader order te staken. Deze overeenkomsten zorgen er voor dat inwoners van onze gemeente naar de lokale omroep kunnen kijken en luisteren. Voorzitter van RTMe, Rene van Druenen, geeft de providers als reden dat er illegaal uitgezonden wordt op de frequentie van vergunninghouder RTMe door de lokale media instelling Meer Vandaag.

Het bestuur van Meer Vandaag betreurt de situatie en keurt de acties van Van Druenen af.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 januari 2016 is duidelijk geworden dat alle politieke partijen de wens hebben om de uitzendingen te herstarten als gevolg van de signalen uit de samenleving. Hierdoor heeft verantwoordelijk wethouder van Rijswijk actie genomen en Meer Vandaag de opdracht gegeven om de uitzendingen te hervatten. De unanieme oproep van alle raadsleden om de voorzitter van RTMe te laten opstappen heeft niet veel geholpen.

Lees vorig bericht

SV Meerssen Speler van de week

Lees volgend bericht

Gelukswandeling