Gelukswandeling

Op 28 juni 2012 is er unaniem een motie aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York om 20 maart tot de jaarlijkse internationale Dag van het Geluk uit te roepen. Alle landen, waaronder dus ook Nederland, hebben zichzelf al vier jaar geleden verplicht deze dag op gepaste wijze te vieren. Er gebeurt van officiële zijde nog steeds niets. Maar iedereen kan daar zelf mee aan de slag.

Denk eens na over uw eigen mogelijkheden rondom geluk. Geluk hoeft niet groot en meeslepend te zijn. Klein geluk kan soms veel waardevoller zijn. Sta eens stil bij de wereld waarin men met meer geld en meer goederen het geluksgevoel wil verhogen.
Geef die dag spontaan een compliment aan uw naasten, aan buurtgenoten of een toevallige voorbijganger. Misschien hebt u een ander idee om aandacht te besteden aan geluk op 20 maart.

Ochtendwandeling:
Op die dag is er een ochtendwandeling rond het thema geluk in Meerssen. Een wandeling waarin geluk centraal staat en belevingen u bewuster zullen maken van het geluk dat u in de natuur en in uw eigen leven kunt vinden. Geen zware kost maar lekker samen genieten. Deze wandeling wordt u aangeboden namens Duurzaam Meerssen.

We starten op zondagmorgen 20 maart om 9.30 uur voor een wandeling van (ruim) 2 uur op de parkeerplaats adres: Waterval 13, 6231 NC Ulestraten 

Er kunnen maximaal 20 volwassenen mee. Aanmelding is verplicht via wimelsderks@hotmail.com
U krijgt altijd een bericht terug.
Deelname is gratis, vrijwillige bijdrage is welkom.

Lees vorig bericht

Voorzitter RTMe wil contracten providers stopzetten

Lees volgend bericht

Eerste toerisme informatiebord geplaatst en onthuld