Het programma voor de komende periode

Iedere maandag en donderdag van 14-17u. Iedereen is welkom, loop gewoon binnen! Iedere dinsdag wandelen , start om 14 u vanaf het St Agnesplein. U kunt kiezen voor een korte en langere route. (3-6 km) Donderdagmiddag: jeu de boules. 
do. 17 mrt  Paasstukjes maken olv Mevr Coenen. Er is veel groen aanwezig, maar u kunt allerlei materialen zelf meebrengen, ronde oases zijn tegen een klein bedrag te koop. Geef u op in Ut Zaelke of via bundenusamen15@gmail.com.
ma. 21 mrt PC hulp en presentatie van allerlei kunstproducten door mevr Bremmers. Zij toont versierde kaarsen, lavendelzakjes, oorclips, versierde eieren e.d. Bij voldoende interesse voor een onderwerp kan dat een vervolg krijgen.
do. 24 mrt Creatief met lepkes/kleuren
ma.28 mrt tweede paasdag gesloten
do. 31 mrt  Presentatie door Wil Bours van beeldhouwen in hout met allerlei voorbeelden.
ma. 4  april Meezingen met accordeonist Harry Palmen
do.7 april PC hulp/ creatief met lepkes

Afgelopen donderdag was er een geslaagde lezing door Wim Wijshoff over zijn verzameling mineralen. Een goed voorbeeld doet volgen, toch? 

Iemand die ideeën heeft voor een activiteit, geef het aan ons door.

Lees vorig bericht

Voorzitter RTMe wil contracten providers stopzetten

Lees volgend bericht

Eerste toerisme informatiebord geplaatst en onthuld