Seizoensviering vier de lente!

Een nieuwe activiteit in ‘Ontmoet Anna’, dé plek in Meerssen waar ontmoeting centraal staat, gehuisvest in het voormalig stations-gebouw van de spoorwegen:  een serie van 4 seizoensvieringen, steeds op de eerste dag van elk nieuw jaargetijde. Te beginnen dus op maandag 21 maart, de eerste dag van de nieuwe lente. Dan is er ’s avonds in ‘Ontmoet Anna’ een viering als moment voor iedereen die stil wil staan bij deze bijzondere dag: een nieuwe lente breekt aan!

We vieren zónder binding met een bepaald geloof, religie of levens-beschouwing – iedereen is welkom! Samen op sfeervolle wijze de komst van de lente vieren. Met inspirerende teksten, mooie gedichten, passende muziek en zang. Ook met een overweging door een gastspreker. Deze eerste keer is dat Ruud Verhoeven uit Gulpen, schrijver, amateur-cabaretier en oud-wethouder van de gemeente Gulpen-Wittem. Ruud zal zijn eigen, ongetwijfeld originele kijk geven op het fenomeen ´lente´. De viering heeft als titel ´Een nieuwe lente, een nieuw geluid!´ en belooft een bijzondere bijeenkomst te worden. Ga zitten en laat je raken. Komt u ook en doet u mee?

Deze lenteviering wordt gehouden op maandag 21 maart en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie of thee. Na afloop van de viering (ca. 21.00 uur) is er in de Tafel van Anna  gelegenheid om na te praten en een drankje te nemen.  Deelname aan deze lenteviering kost € 7,50,- p.p., inclusief koffie/thee bij ontvangst én een tekstboekje. Er is plaats voor maximaal 60 personen. Zorg dat u er op tijd bij bent! Reserveer vóór 20 maart via otto@ontmoetanna.nl en maak het juiste bedrag over op rekening NL27 TRIO 0390 375 373 t.n.v. ‘Ontmoet Anna VOF’ te Meerssen onder vermelding van: ‘Lentevieren’. Dan bent u verzekerd  van een plek.

De volgende viering, dan met het thema ´Zomer´, is op dinsdag 21 juni. En later in het jaar komen dan nog de Herfstviering (woensdag 21 september) en de Winterviering (woensdag 21 december).
 

Lees vorig bericht

Voorzitter RTMe wil contracten providers stopzetten

Lees volgend bericht

Eerste toerisme informatiebord geplaatst en onthuld