Boekenopruiming

Vanaf 12 maart is het weer Boekenweek. Vanaf die datum kunt u in de bibliotheek voordelig uw boekenkast aanvullen. De afgeschreven romans en spannende boeken zullen vanaf die datum namelijk verkocht worden voor de symbolische prijs van € 0,50 per boek. Dus kom vooral naar de bieb om uw keuze te maken!

In een later stadium zullen ook de andere rubrieken, zoals de kinderboeken, informatieve boeken, tijdschriften, en DVD’s, worden gesaneerd en opgeruimd. Bezoek regelmatig onze bibliotheek om te komen snuffelen in onze boekenopruiming, die telkens zal worden aangevuld. 

Verhuizing Bibliotheek Meerssen

Op 3 maart heeft de gemeenteraad van Meerssen besloten dat de Bibliotheek op korte termijn kan verhuizen naar de tijdelijke huisvesting op de Proost de Beaufortstraat 45 in Meerssen (nu IvOO-school). Wij zijn nu hard aan de slag om de verhuizing voor te bereiden; het pand moet aangepast worden, de ICT voorbereid, de boeken ingepakt. Onze streefdatum voor de verhuizing is 1 mei. Dit zal betekenen dat wij rond die tijd enkele dagen niet bereikbaar zijn, maar daarover zullen wij u uiteraard tijdig informeren.

Met pijn in het hart gaan wij weg uit dit prachtige gebouw, en wij realiseren ons terdege dat wij de komende 2 à 3 jaar niet het kwaliteitsniveau kunnen bieden dat u van ons gewend bent, maar wij gaan alles op alles zetten om ook deze tijdelijk locatie tot een uitnodigende, inspirerende en leerzame plek te maken.

We vragen u, als trouwe leden, om ons ook op de tijdelijke locatie trouw te blijven; om onze activiteiten te blijven bezoeken, ook als de Bibliotheek ineens een stuk uit de route ligt; om boeken te blijven lenen, ook als het assortiment tijdelijk kleiner is dan u van ons gewend bent; om de Bibliotheek te blijven gebruiken als informatie-en ontmoetingspunt, ook als de locatie daar niet meteen toe uitnodigt.

Blijft U ons na 1 mei vooral bezoeken, en kom in elk geval tegen die tijd eens kijken wat voor bergen werk de bibliotheekmedewerkers en de vrijwilligers hebben verzet.

Met vriendelijke groet, Bestuur Bibliotheek Meerssen

Activiteiten in maart

17 maart     E-books inloopspreekuur  van 14.00 tot 16.00 uur
24 maart     E-books inloopspreekuur  van 14.00 tot 16.00 uur
24 maart     Ivizi appmoments* van 15.00 tot 16.30 uur, met het laatste nieuws van Apple, mini-workshop, en de gelegenheid om vragen te stellen. € 5,- incl. koffie/thee, € 7,50 indien samen met partner.
25 maart     Tablet café – Inlopen tussen 16.00 en 17.30 uur voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Neem uw eigen tablet mee!
Meer informatie over deze activiteiten vindt u op www.bibliotheekmeerssen.nl.

Vooraf aanmelden is gewenst bij alle activiteiten met een sterretje (*) via events@bibliotheekmeerssen.nl of 043 – 3642411 (tijdens openingsuren).

Openingstijden bibliotheek:
Maandag: 14.00 – 17.30 uur ; Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 12.00 uur en 14.00 -17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 12.00 uur en 14.00 -17.30 uur
Vrijdag: 14.00 – 19.30 uur ; Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
Adres: Parallelweg 58, 6231 CJ Meerssen. Tel.: 043-364 2411
Website: www.bibliotheekmeerssen.nl. E-mail:
info@bibliotheekmeerssen.nl

Lees vorig bericht

Nieuwe Lindeboom en bankjes

Lees volgend bericht

NLdoet ook in de gemeente Meerssen