NLdoet ook in de gemeente Meerssen

Het was een drukte van belang in de speeltuin in Meerssen-West. Onder aanvoering van de wethouders Berry van Rijswijk en Guido Houben werden in het kader van NLdoet de speeltoestellen gepoetst, wanden geschilderd, onkruid verwijderd en technische klusjes gedaan. De wethouders werden hierbij gesteund door medewerkers van het softwarebedrijf Bizzomate. Burgemeester Clermonts-Aretz en wethouder Désirée Cortenraede wandelden met ouderen van de Wilgenhof. Later was de wethouder aanwezig bij de Zonnebloembijeenkomst in de Stip. Ook in de Auw Kerk in Bunde was vrijdagmiddag een bijeenkomst van de Zonnebloem.

Burgemeester Clermonts-Aretz heeft nog meegeholpen een tuinpad rolstoeltoegankelijk te maken bij woonvorm Aan de Pas in Bunde. Veel vrijwilligers staken op diverse plekken binnen de gemeente de handen uit de mouwen om een bijdrage te leveren voor deze actie en in het belang van die maatschappelijke organisaties, die het hele jaar klaar staan met of zonder vrijwilligers voor de Meerssense gemeenschap.

Lees vorig bericht

Uitnodiging Welpenmuseum Scouting Don Bosco Ulestraten

Lees volgend bericht

Harmonie St. Caecilia Geulle uitslag Jeugdsolistenconcours Geulle 2016