Eerste Fashion Wedding Event in Geulle

Het damescomité van Fanfare St. Martinus had het voor elkaar gekregen, dat samen met diverse bedrijven op het gebied van bruiloft en mode, een modeshow werd gehouden. Gemeenschapshuis de Kollekamp was zondagmiddag omgetoverd in een sfeervol modehuis. Leden van de fanfare showde bruidsmode voor de bruid, bruidegom, kinderen en bruiloftsgasten. Marlie Heuschen praatte het geheel aan elkaar.

Rondom de catwalk ware diverse stands, waar de kijker en bezoeker ideeën op kon doen voor een mooie bruiloft. De deelnemende bedrijven hadden gezamenlijk prijzen geregeld voor een tombola. De opbrengst van deze tombola was voor het damescomité van de fanfare.

Lees vorig bericht

Quiyao Klacnik uit Maastricht wint halve finale Mergelland

Lees volgend bericht

Expositie Vrije Schilders Ulestraten