Harmonie St. Caecilia Geulle uitslag Jeugdsolistenconcours Geulle 2016

 
Zondag 6 maart organiseerde Harmonie St. Caecilia Geulle het jaarlijks jeugdsolistenconcours. Ook dit jaar mochten wij weer rekenen op een groot aantal deelnemers en veel toehoorders gedurende de hele dag en avond. Frank Marx heeft in de vroege middaguren de slagwerkers op een positieve wijze gejureerd en in de middaguren zijn de blazers beoordeeld door Jacques Claessens.

De wisselbeker in de jeugddivisie slagwerkers ging dit jaar naar Luna Muijters Kon. Fanfare Concordia Ulestraten en naar Teun Jetten Harmonie St. Caecilia Geulle. Joëll Gardeniers van Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten ontving de wisselbeker in de divisies voor de slagwerkers. De wisselbeker in de jeugddivisies categorie ‘blazer’ nam Sjuul Smeets van Fanfare St. Martinus Geulle mee naar huis. De wisselbeker voor de 1e t/m 5e blazerdivisie ging dit jaar naar Remy Kraus van Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten. Winnaars, maar ook de overige deelnemers nogmaals van harte gefeliciteerd.

Vanaf deze plaats willen wij alle medewerkers en sponsors van harte bedanken voor hun medewerking en ondersteuning, om ook dit solistenconcours tot een happening te maken.

De volledige uitslag treft u aan via www.harmoniegeulle.nl of via onze facebookpagina www.facebook.com/harmoniegeulle.
 

Lees vorig bericht

NLdoet ook in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

RKUVC en SV Meerssen behalen de volle winst