RVU Jeugd

Uitslagen zaterdag 12 maart: Schinveld A1 – RVU A1 3 – 3.
In een spectaculaire wedstrijd pakte de A1 opnieuw een puntje. Dit keer raapte de grotendeels 2de jaars B-spelers een punt op in “Sjinveld”. Helaas was er wederom geen verslaggever ter plekke om van dit voetbalspektakel een verslag te maken.

RVU B1 – Voerendaal B2 1 – 1
Na veel gepuzzel deze week kregen genoeg spelers bij elkaar om te kunnen voetballen. Marijn, Woody en Lorenzo speelden vandaag met ons mee. Er wordt gekozen voor een verdedigende tactiek tegen het sterkere Voerendaal, 4-3-2-1 is de opstelling. Voerendaal is sterker en feller in de duels, maar ook RVU komt in de buurt van de goal van de tegenstander! Helaas schat Twan een  boogbal van ver verkeerd in, 0 – 1. De eerste helft ontwikkelt zich op deze manier verder, er wordt niet meer gescoord. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, Voerendaal is sterker er wij loeren op de counter. Bij een corner scoort Lorenzo de 1 – 1. Door veel strijd en werklust houden we een punt in Rothem!

Eijsden B3- RVU B2 Uitgesteld.
De B1 en B2 hadden door open dagen op diverse scholen samen maar 19 man. Veel te weinig, dus werd de B2 uitgesteld en schoven enkele B2-spelers door naar de B1.

RVU D1 – Rood/Groen LVC’03 D1 3 – 3. 
Thuis tegen Rood – Groen uit Vaals waarin we niet goed aan de wedstrijd beginnen, we bezetten niet goed de posities en staan daardoor te kort op elkaar. RVU speelt slordig en we hebben maar een kans gecreëerd in de eerste helft. Rood – Groen komt net voor rust via een counter op 0 – 1. Maar dan, in de tweede helft zien we een heel ander RVU. De posities worden nu goed bezet en we beginnen goed te voetballen en maken dan ook terecht de 1 – 1. Er volgen kansen over en weer en het is spannend. RVU komt op voorsprong door een afstandschot van Ben. Het spel gaat op en neer maar Rood – Groen maakt dan toch de 2 – 2. Via een vrije trap maakt Tom de 3 – 2 maar 2 minuten voor tijd wordt de eindstand 3 – 3. Een goede tweede helft van beide teams die aan elkaar gewaagd waren en met de eindstand 3 – 3 is iedereen tevreden.

RVU E1 – Zwart – Wit’28 E1  5 – 2.
Vandaag was onze derde wedstrijd van het seizoen, thuis tegen zwart wit. Het was een lekker weertje dus dat is al positief, maar ook de wedstrijd was positief. We begonnen gelijk al met druk te zetten op de tegenstander maar die hielden goed stand. Heen en weer kwamen een aantal kansen maar de aanhouder waren wij en we scoorde na tien minuten de 1 – 0, en even voor de rust maakten we door zetten van Karima de twee nul. In de rust hebben we tegen de kids gezegd dat ze op moeten letten want de tegenstander gaat ook druk zetten. En inderdaad de tegenstander maakte al snel de 2 – 1. We gingen nu de bal meer laten rond gaan en resulteerde al snel in een derde doelpunt van ons. We kwamen snel op 4 – 2 en de eindstand is 5 – 2 voor ons.

RVU F1 – Berg/Vilt F1 2 – 2.
Meteen liet de tegenstander zien dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Al snel krijgt RVU F1 een lastige bal achterin en maakt Berg 28 /vilt F1  bijna een doelpunt. Onze mannen laten dan zien dat ze niet zomaar te kloppen zijn en Prince maakt dan al snel  1 – 0 voor ons. De wedstrijd gaat gelijk op en zo maken de mannen van Berg 28/vilt F1  al meteen de 1 – 1. Tweede helft: ook hier gaat het redelijk gelijk op. Zo worden er aan beide kanten een aantal  goede kansen niet benut. Wat later in de tweede helft maakt Finn dan een mooie tweede goal met het hoofd 2 – 1. Zo werd en vanuit de tegen partij ook nog een keer gescoord en eindigde de wedstrijd met 2 – 2.

Bunde Mini F – RVU Mini F Uitgesteld.
Tsja, iedereen kent het verhaal van de 10 kleine negertjes. En iedereen maakt het wel een keer mee. Je hebt 10 spelertjes. Woensdag maar 8 op school, op de training nog 7. Donderdag nog 5 op school en vrijdag nog 3. Daar kun je dus helaas niet mee voetballen. En dus moest er een teleurstellend telefoontje naar Bunde (Harold Ammory). Misschien kunnen we het onderling regelen om deze “burenruzie” alsnog een keer te beslechten. Zou voor zowel de rood-witjes als de groen-witjes wel leuk zijn.

Programma:
Woensdag 16 maart:
19:30 uur: KVC Oranje B2 – RVU B1
(Bekerwedstrijd van de B1 van VÓÓR de winterstop!)

Zaterdag 19 maart:
13:00 uur: RVU A1 – Weltania A1
12:30 uur: Minor/Wijnandia B1 – RVU B1
13:00 uur: RVU B2 – Voerendaal/RKSVB B3
13:00 uur: SV Hulsberg D1 – RVU D1
08:45 uur: Jekerdal E2 – RVU E1
10:00 uur: Scharn F4 – RVU F1
09:45 uur: RVU Mini F – WDZ Mini F

Lees vorig bericht

RVU Nieuws

Lees volgend bericht

SV Meerssen Jeugd