RVU Nieuws

Uitslagen:
Zaterdag 12 maart:
RVU Veteranen – Sc. Jekerdal Veteranen 2-3

Zondag 13 maart:
RVU 1 – Heidebloem/Bovitec 1 0-4
RVU 2 – Sporting Heerlen 2 2-0
RVU 3 – RKUVC 3 1-1
Caesar Vr. 2 – RVU Vr. 1 1-2

Wedstrijdverslagen:

RVU 1:
Ons eerste elftal treft het de laatste weken niet met de arbitrage. Enkele minuten voor de rust bij een 0-1 achterstand maakte de scheidsrechter een grove beoordelingsfout door niet voor buitenspel te fluiten. Het gevolg was dat de Geleense spits oog in oog kwam met onze goalie Ralph den Rooijen en vervolgens de bal als hands beoordeelde buiten het 16-metergebied. Rood voor Ralph en RVU kon meer dan een helft met 10 spelers verder. Toch was RVU vlak voor de rust bijna op gelijke hoogte gekomen doch Dean Dolmans kwam een neuslengte te kort om de gelijkmaker binnen te koppen.
Met o.a. de aantredende jonge honden Paolo Vranken, Ralph den Rooijen, Yves Roumans, Dean Dolmans, Youp en Youri Poper, Dwight Besems, Bas Goessens en voor het eerst de 17-jarige Dwayne Dolmans in de spelersgroep speelde RVU zeker voor de rust een goede partij voetbal tegen het kwalitatief sterker geachte Heidebloem. Na de rust moest zich de thuisclub beperken tot het tegen houden van de Geleense aanvalsgolven. Uiteindelijk bleef de schade beperkt tot 0-4. 
Desalniettemin een groot compliment aan de Rothemse ploeg die tot de allerlaatste minuut vol overgave speelde voor een beter reultaat. Dat kwam er bijna doch de laatste kans van de wedstrijd zeilde net over de lat van het Heidebloemdoel.
A.s. zondag gaat men op bezoek bij de nummer voorlaatst Sporing Heerlen.

RVU 2:
Twee treffers van Youri Poper voor de rust leverde het tweede een verdiende overwinning op waardoor men de afstand tot deze nummer 9 op de ranglijst vergrootte tot 9 punten. De mannen van Dave Welzen zijn terug te vinden op de vijfde plaats en hebben 25 punten vergaard. A.s. zondag gaat men op bezoek bij koploper SCM in Maastricht.

RVU 3:
Het derde verloor voor de winterstop nog met 3-0 in Ulestraten. Ditmaal bleven de mannen strijdend voor een beter resultaat overeind tegen de nummer drie van de ranglijst. Bryan Heinens scoorde de enige Rothemse treffer. De wit-zwarten scoorden ook een keer waardoor de punten gebroederlijk werden verdeeld. Zeker een verdienstelijk gelijkspel voor de mannen van Arnold Claessens. Proficiat!

Programma:
Zondag 20 maart:
14:30 uur Sporting Heerlen 1 – RVU 1
11:00 uur SCM 2 – RVU 2

Lees vorig bericht

Eerste Fashion Wedding Event in Geulle

Lees volgend bericht

IVN Jeugdgroep maakt Meerssen weer een stukje schoner