Genomineerde schrijfster Connie Palmen in Meerssen

In het kader van de Boekenweek  organiseerde Stella Academia, een literaire avond in de Aula van het Stella Maris College. Als gast was schrijfster Connie Palmen, genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2016, uitgenodigd. In een geanimeerd gesprek tussen Conny Palmen en Neerlandica Jet van Aalst werd het genomineerde boek : Jij zegt het,  besproken.

De aula was goed gevuld met aandachtige toehoorders die vol bewondering luisterden naar de uiteenzetting van het boek door de schrijfster. In de pauze hebben een aantal bezoekers hun boek door Conny Palmen laten signeren.  Na de pauze heeft Conny Palmen vragen beantwoord die te maken hadden met het huidige jachtige leven en onder andere het katholieke geloof in haar leven. Aan het einde van de voordracht mochten een aantal toehoorders persoonlijke vragen aan de schrijfster stellen, die zij met plezier beantwoordde.

Lees vorig bericht

IVN jeugdgroep haalde zwerfafval uit de natuur

Lees volgend bericht

Een fiets veiligere Gemeente