IVN jeugdgroep haalde zwerfafval uit de natuur

Het was een zonnige zaterdag. Jeugdleden en begeleiding van IVN jeugdgroep Meerssen gingen op pad om zwerfvuil in de natuur op te ruimen. Voordat zij dit gingen doen liet Els Derks door middel van twee toneelstukjes het nadeel zien van afval dumpen in de natuur. Daarna werd er buiten in twee groepen zwerfvuil opgeruimd. Een groep ging naar het park en de andere groep ging richting de Gansbeekschool, Stella Maris College, Oude molen en daarna naar het park. Er werden naast het vuil nogal vreemde voorwerpen opgeruimd. Zo vond men een stoel,  een oude schoen, handschoenen, een voetbal, een zaag en een boormachine. De acht kinderen en hun begeleiding verzamelden negen zakken zwerfvuil.

Lees vorig bericht

Van Druenen komt met nieuw initiatief, gemeente is verbaasd

Lees volgend bericht

Genomineerde schrijfster Connie Palmen in Meerssen