Welpenweekend scouting Don Bosco Ulestraten

In het clubhuis de Kwakstoel kwamen afgelopen vrijdag een aantal welpen bij elkaar om een gezamenlijk welpenweekend te houden. Dit jaar was er gekozen voor het thema kunstenaar. De welpen moesten van vier delen een heel schilderij maken en een kartonnen doos schilderen. Door Ulestraten werd een speurtocht gelopen en belde de welpen aan om steeds een groter stuk te verzamelen en mee te nemen naar het eindpunt. Daar aangekomen werd een welpenembleem, gemaakt met lucifers, in brand gestoken. Op zondag werden de welpen weer door hun ouders opgehaald. Zij deden dit nadat ze de kunstwerken, gemaakt door de welpen, hadden bekeken en de welpen het welpen erkenningsinsigne hadden ontvangen.

Lees vorig bericht

VV Bunde wint, RKUVC en RVU spelen gelijk

Lees volgend bericht

De muzen van Meerssen