Clienten Ut Zunneke stralen in musical Hooteldebootel

Twee dagen achter elkaar was de Haverput in Bunde goed gevuld met belangstellenden voor de opvoering van de musical Hooteldebootel door cliënten van Ut Zunneke. Het betrof geen bestaande musical, maar zelfgeschreven, waarbij ideeën van de cliënten in het verhaal werden opgenomen. 

Het verhaal
Bij Ut Zunneke is een verbouwing aan de gang. Hierdoor is het een chaos en besluiten de cliënten op reis te gaan. Met een boot varen zij onder andere naar China, Spanje, Afrika, Oostenrijk en Zweden.  In elk land ontmoeten ze bijzondere bewoners, zoals Sinterklaas en Pippi Langkous. Samen  wordt er muziek gemaakt en gezongen. Uiteindelijk komen ze, na een fantastische wereldreis, terug in Bunde.

Anderhalf jaar gerepeteerd
Na ongeveer anderhalf jaar repeteren (onder de bezielende leiding van muziekjuf Karin en assistente Ellen) gaven de clienten twee spetterende voorstellingen. Het aanwezige publiek was zeer onder de indruk van het spel en het verhaal. Het allermooiste om te zien is het plezier dat de acteurs en actrices beleefden en de manier waarop ze zich onder elkaar hielpen. Hierdoor wisten zij een prachtig resultaat neer te zetten en is voor herhaling vatbaar.

Lees vorig bericht

RVU Dames

Lees volgend bericht

Voor de vierde keer ingebroken bij Schutterij St. Remigius