Magisch Disney bij KVW Meerssen

KVW Meerssen komt er weer aan. Het thema van KVW 2016 is: Magisch Disney. Wat ze allemaal gaan doen? Dat blijft voorlopig nog een verrassing. Misschien wel naar Duckstad, of misschien komt Mickey bij ze langs?

De KVW week is van 22 augustus t/m 26 augustus. Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen van Meerssen en Ulestraten worden uitgenodigd om samen met alle KVW vrijwilligers deze week te beleven. Het bouwterrein ligt ook dit jaar weer naast de Stip, gelegen aan de Past. Dom. Hexstraat te Meerssen.
Kom en doe mee en laat heel Meerssen maar eens zien dat jullie zelf een heus Disneypark kunnen bouwen!

Wil je aan deze te gekke week meedoen? Vul dan snel het inschrijfformulier digitaal in, via
www.kvwmeerssen.nl
Let op: VOL = VOL, uiterlijk aanmelden 30 april 2016.

Lees vorig bericht

Voor de vierde keer ingebroken bij Schutterij St. Remigius

Lees volgend bericht

Infoavond blessurepreventie voor de trainers van Dunatos