Middagwandeling in de omgeving van Wylre

Op zondag 3 april 2016 organiseert IVN Meerssen een middagwandeling in de omgeving van  Wijlre –Stokhem. Een prachtige wandeling langs de Geul, door weilanden met als decor de hellingbossen en het mooie waterkasteel van Stokkem-Wijlre. Leuk om te weten dat dit ook de geboorteplaats van de schrijver Antoon Coolen 1897-1961 is.
De pauze is in het kleine restaurant bij de visvijver. “Bent u een liefhebber van forel? Dan bent u hier op het juiste adres. Vertrek: Vanaf de parkeerplaats station Meerssen  om 13.30 uur. Start wandeling: Wijlre parkeerplaats visvijver  achter het kasteel 14.00 uur. Gidsen: Willy Savelberg 043-3644955, Fiel Van den Bergh 043-3644271.

Lees vorig bericht

Aanpassing Openingstijden i.v.m. verhuizing

Lees volgend bericht

Verkeerskundig onderzoek schoolomgeving