Recreatief volleyballen op maandagavond in Moorveld (Geulle)

Hoort u zich ook soms zeggen ´Eigenlijk zou ik meer aan sport  moeten doen.´ Niet het individuele en onpersoonlijke van een sportschool of het ´moeten´ van een competitieve vereniging , maar wel gewoon lekker met een bal een ontspannend en in enige mate fysiek inspannend “potje” volleybal spelen. Speelkwaliteit is het minst belangrijk, zin hebben om een avond sportief bezig te zijn des te meer. En kunt u een keer niet, of het komt even minder uit, dan begrijpen we dat en kunt u zich makkelijk digitaal afmelden.

Herkent u zich hierin? Dan is dit uw kans! Volleybalclub “Aan de Maas” heeft weer plek voor enkele leden. We spelen op maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in de sporthal gelegen aan de Hagendoornweg te Moorveld. We spelen gemengd, dus dames en heren zijn welkom. Op www.vcaandemaas.nl vindt u meer informatie over onze club.

Heeft u interesse? Dan nodigen we u uit om een keer vrijblijvend te komen kijken, sfeer te proeven of  meteen mee te doen. Graag vooraf even een e-mail naar aanmelden@vcaandemaas.nl en wij zorgen voor de ontvangst. We hopen u te mogen begroeten!
 

Lees vorig bericht

SV Meerssen – SV Deurne live op radio en samenvatting op tv

Lees volgend bericht

SV Meerssen plaatst zich voor de nacompetitie