Harmonie St. Caecilia Geulle 10 april Muzikale Drieklapper in Geulle

 
Met gepaste trost attendeert Harmonie St. Caecilia Geulle u op de avond van zondag 10 april. Op deze avond houden achtereenvolgens Muziekgezelschap Juliana Holtum, Fanfare Sint Caecilia Guttecoven en Harmonie St. Caecilia Geulle een concert in Cultureel Centrum De Harmoniezaal in Geulle. Met recht bijzonder; op één locatie, op één avond, drie uitvoeringen van gerenommeerde muziekgezelschappen.

Muziekgezelschap Juliana Holtum staat sinds 2013 onder leiding Joost Vrolix. Het korps werd diverse keren Limburgs en Nederlands kampioen in de eerste divisie en was een keer winnaar van het WMC. De vereniging is opgericht in 1923 en staat sinds 1960 in de eerste divisie fanfare. Martijn Pepels heeft de muzikale leiding over Fanfare Sint Caecilia Guttecoven. In de voorbereiding op deelname aan het bondsconcours later dit jaar wordt op 10 april voor de eerste keer één van de potentiële concertwerken, A London Ouverture (van componist Philip Sparke) uitgevoerd. Fanfare Sint Caecilia Guttecoven, opgericht 1912, concerteert ook in de eerste divisie. Harmonie St. Caecilia Geulle sluit de avond af en wordt gedirigeerd door de Victor Vaessen. Onder meer zullen zij de werken Spartacus (componist Jan de Haan) en Klezmer Classics, van de hand van Johan de Meij, uitvoeren. Harmonie St. Caecilia Geulle musiceert ook in de eerste divisie.

De zaal gaat open om 17.30 uur. Muziekgezelschap Juliana Holtum vangt aan om 18.00 uur. Om 19.00 uur begint Fanfare Sint Caecilia Guttecoven. Harmonie St. Caecilia Geulle start om 20.00 uur. Geniet u van Hafabra-muziek dan is dit zeker een bijzondere avond. We heten u van harte welkom in Cultureel Centrum De Harmoniezaal, aan de Hulserstraat 77 in Geulle.  De entree is gratis.
 

Lees vorig bericht

Meerssen slecht oplossingspercentage misdaden

Lees volgend bericht

Meer/sport gemist? SV Meerssen pakt periodetitel + samenvatting