Pasen gevierd binnen de kerken en geloofgemeenschappen

Met diverse Paaswaken en andere vieringen, binnen de gemeente Meerssen,  is het lijden, sterven en de verrijzenis van Christus herdacht. Zo was er op zondag in de Basiliek een Hoogmis voor Pasen, opgeluisterd door het Basilicakoor, onder leiding van Claudia Kranen-Moonen en organist Rob Waltmans. Tijdens de viering werd de Paaskaars ontstoken en stond pastoor van Meijgaarden stil bij de recente gebeurtenissen in de wereld en de opstanding van Christus. Nadat de pastoor de zegen had gegeven en ieder een zalig Pasen had toegewenst konden de kinderen nog Paaseieren zoeken op het grasveld achter de Basiliek.

Lees vorig bericht

Meerssen slecht oplossingspercentage misdaden

Lees volgend bericht

Meer/sport gemist? SV Meerssen pakt periodetitel + samenvatting