Het programma voor de komende periode:

Iedere maandag en donderdag van 14-17u. Iedereen is welkom, loop gewoon binnen! Iedere dinsdag wandelen , start om 14 u vanaf het St Agnesplein. U kunt kiezen voor een korte en langere route. (3-6 km)
Donderdagmiddag: jeu de boules.

-ma.   4  april     Meezingen met accordeonist Harry Palmen
-do.    7 april      PC hulp/ creatief met lepkes
-ma   11 april      inloop
-do    14 april      sjruufke los (klushulp) en kleuren
-ma   18 april      pc-hulp
-do    21 april      creatief met lepkes (patchwork)

Afgelopen donderdag 31 maart was er in het drukbezochte Ut Zaelke een lezing over beeldhouwwerken in hout. Verteller en kunstenaar Wil Bours hield een boeiend verhaal over de ontstaansgeschiedenis, het materiaal en gereedschappen van het beeldhouwen in hout en specifiek over de meegebrachte werken.

Lees vorig bericht

Opening tennisseizoen bij TC Bunde

Lees volgend bericht

April : Maand van de Filosofie