Maak kennis met tennis-instuif voor basisschool-jeugd bij TC Bunde

Op woensdagmiddag 30 maart gingen een tiental kinderen met onze trainerMarc Gillissen de baan op voor de Maak kennis met tennis-instuif. In het begin werden er een paar balspelletjes gespeeld en daarna werden de rackets erbij gepakt om écht te tennissen.

Heb je deze instuif gemist, maar wil je ook een keer kennis maken met tennis? Komende zondag is er nog een Maak-kennis-met-tennissessie. Deze is voor jong en oud, klein en groot, beginnende tennissers en wat meer gevorderde tennissers.

Je bent van harte welkom om 13.00 uur op ons park, Heiveld 1 in Bunde. Daar wordt dan een demonstratiewedstrijd gegeven door onze trainer Ricardo Hagedoorn en Ralph Ubachs.

Daarna krijg je de kans om zelf de baan op te gaan en een balletje te slaan. Er zijn rackets beschikbaar, dus dat hoeft geen belemmering te zijn om mee te doen. Doe hiervoor wel iets van sportkleding en –schoenen aan. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hanneke Philipsen op 043-3642999.

We zien je graag op ons park, WANT

Lees vorig bericht

Opening tennisseizoen bij TC Bunde

Lees volgend bericht

April : Maand van de Filosofie