SV Groot Meerssen organiseert Limburgs Kampioenschap turnen

De sporthal was goed gevuld, veel turnsters uit de provincie Limburg streden voor het Limburgs Kampioenschap. De organisatie van het evenement was in handen van SV Groot Meerssen. Voor deze vereniging is het organiseren van het LK een uitdaging en een kans om zich als vereniging te profileren in Limburg. De wedstrijden verliepen volgens schema en de sporthal was goed gevuld met belangstellenden.

Naast het organiseren van het LK is SV Groot Meerssen een samenwerking aangegaan met Make a-Wish. Deze organisatie vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Tijdens het weekend konden er giften in bussen gedaan worden. 

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd turnkampioenschap met blije en teleurgestelde turnsters. SV Groot Meerssen heeft laten zien dat zij instaat zijn een groot turntoernooi te kunnen organiseren.

Lees vorig bericht

Zeg nee tegen Roundup, zeg nee tegen glyfosaat

Lees volgend bericht

Van Druenen geen partijlid meer BRUG-M