Opening seizoen TC Bunde

Op zondag 3 april werd met een aantal leuke activiteiten het nieuwe buitenseizoen bij Tennisclub Bunde geopend. Van 10.00 tot 13.00 uur was het openingstoernooi voor volwassenen leden en middelbare schooljeugd. Alle banen stonden vol en al snel liet ook het zonnetje zich zien.

Om 13.00 gaf de trainer Ricardo Hagedoorn een mooie demonstratie samen met zijn competitie-maatje Ralph Ubachs. De twee Limburgse topspelers speelden een set, die werd gewonnen door Ricardo. Na afloop van de set konden leden van TC Bunde.

Het was een leuke en gezellige dag, een mooie begin van een nieuw buitenseizoen met veel tennis-plezier. Wilt u meer informatie over tennissen bij TC Bunde, dan kunt u contact openen met Sumero van Agen op 043-43-3615668 of Hanneke Philipsen op 043-3642999.

Lees vorig bericht

Hennepplantage gevonden aan de Gansbaan

Lees volgend bericht

Receptie Koningspaar schutterij St. Barbara