MINI-estafette gestart in de gemeente Meerssen

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz heeft samen met burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen op vrijdag 8 april het startsein gegeven voor de MINI-estafette Meerssen. Tijdens deze MINI-estafette mogen drie inwoners van de gemeente elk een week rondrijden in een spiksplinternieuwe MINI. Burgemeester Clermonts-Aretz wil met deze estafette het innovatieve karakter van haar inwoners onder de aandacht brengen. Het College gaat de MINI onder andere gebruiken op de dag dat de Koninklijke Onderscheidingen worden uitgereikt op Lintjes dag. 

Eric Thomassen uit Ulestraten eertse gebruiker MINI
Nadat burgemeester Clermonts de sleuteltjes van de MINI uit handen van burgemeester Cox in ontvangst had genomen, overhandigde zij deze op haar beurt aan Eric Thomassen uit Ulestraten. Hij mag deze week de gebruiker van de MINI zijn. Eric studeert aan de TU Eindhoven en is Powertrain Engineer van het Solar Team Eindhoven, dat in 2015 meedeed aan de World Solar Challenge in Australië.

Lees vorig bericht

Consortium Grensmaas bijna klaar met werkzaamheden

Lees volgend bericht

Eerste waarschuwingsbord Buurtpreventie onthuld