De Mastreechter Staar zoekt nieuwe zangers

WORKSHOP met tenor Martin Hurkens (Winnaar “Holland Got Talent 2010). Donderdag 28 april, aanvang 20.00 uur, is in de zaal “De Ster van de Toekomst”, Bredestraat 19, Maastricht een workshop over koorzang.

De zaal is open vanaf 19.30 uur en de toegang is GRATIS. Deze avond wordt gepresenteerd door de bekende Limburgse tenor Martin Hurkens. Hij vertelt over zijn succesverhaal van koorzanger tot solist en het plezier dat hij nog iedere dag beleefd aan zingen.

Deze avond is georganiseerd en bedoeld om geïnteresseerden mannen van 18 -65 jaar, van dichtbij te laten ervaren hoe leuk het is om in een koor te zingen. Samen zingen met de Staar en Martin Hurkens. Nieuwe kandidaten worden met open armen ontvangen bij de Mastreechter Staar. Ervaring als zanger is niet vereist, enthousiasme en inzet om te leren zingen is voldoende. 

Bij aanmelding krijgt de kandidaat – geheel vrijblijvend – zes weken gratis zangles door de eigen zangpedagoog. Na 6 weken volgt overleg over een vervolgtraject. 

Aanmelding tevoren is niet noodzakelijk maar kan via email;
ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Echtgenote of partner is eveneens van harte welkom. 

Zie ook website; http://www.mastreechterstaar.nl/

Lees vorig bericht

Eerste waarschuwingsbord Buurtpreventie onthuld

Lees volgend bericht

Thema-avond Steenbreek en Afval