Die Burgwache Kapelle op rommelmarkt fanfare St. Martinus Geulle

Onder een afwisselende zonnige en dan weer bewolkte hemel speelde Die Burgwache Kapelle op de rommelmarkt van fanfare St. Martinus Geulle. Bij het horen van de muzikale klanken van de kapel waande zich vele bezoekers uit Geulle terug in de tijd van het schlagerfestival in Geulle in de 70er jaren. Maar het was zondag 10 april 2016. Het dames comité van de fanfare had ervoor gezorgd dat er op de binnenplaats van de hoeve Houben en op het kerkplein een gezellige rommelmarkt plaatsvond. Er was van alles te koop, op een grote pan werd vlees gebraden en velen genoten van een drankje. Die Burgwache Kapelle zorgde met hun muzikale klanken voor de juiste Limburgse en Duitse sfeer.

Lees vorig bericht

Een persoon die een hele gemeente gijzelt in het voorzien van lokale omroepactiviteiten”

Lees volgend bericht

RVU-nieuws