Radiozender Meer FM uit de lucht

Radiozender Meer FM is vanaf woensdag 13 april 2016 niet meer te ontvangen via de ether 106.8 fm. Voorzitter van RTMe, René van Druenen, heeft een klacht ingediend bij de waakhond van de ether frequenties, Agentschap Telecom. In deze klacht geeft de voorzitter aan dat hij geen gebruik meer kan maken van de ether frequentie. Deze waakhond heeft Meer Vandaag dan ook verzocht om zo snel mogelijk te stoppen met het uitzenden van radioprogramma’s via de ether, omdat er anders boetes van duizenden euro’s worden uitgedeeld.

De waakhond begrijpt de complexe situatie maar is wel verbaasd dat anno 2016 dit nog kan gebeuren. Zij geven aan niet anders te kunnen dan zich aan de regels te houden en dat betekent dat Meer Vandaag moet stoppen met uitzenden.

Het bestuur van Meer Vandaag en de gemeente hebben in overleg besloten om de uitzendingen via de ether te stoppen. Meer FM is wel nog gewoon te beluisteren via internet, ziggo digitaal, glasvezel en kabel 87.5 fm.

Lees vorig bericht

Harmonie St. Caecilia workshop Boomwhackers Geulle

Lees volgend bericht

Grote zege SV Meerssen bij Sporting Heerlen